VDO-Turnlust

Kom in beweging en doe mee

Start nijntje diploma

 

Speciaal voor uw kind(eren): het nijntje Beweegdiploma
Dat uw kind zijn of haar zwemdiploma haalt, is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Het behalen van een beweegdiploma is nog niet zo vanzelfsprekend. Vanaf nu kan dit echter bij VDO-Turnlust

Waarom het nijntje Beweegdiploma?
In de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar vindt bij kinderen de grootste motorische ontwikkeling plaats. In deze periode komen namelijk verbindingen en vertakkingen van de hersencellen tot stand. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Het is dan ook belangrijk om hierop in te spelen. Daarnaast is bewegen gezond. En helpt het om overgewicht tegen te gaan. Zodra uw kind kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk. Het Beweegdiploma helpt kinderen bij hun motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling.

Bewegen met nijntje en de KNGU
Nijntje en de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) zijn een meerjarig samenwerkingsverband aangegaan met als doel om meer kinderen tussen de 2 en 6 jaar spelenderwijs te leren bewegen. Nijntje is dan ook ambassadeur van het beweegdiploma. Het Beweegdiploma bestaat uit twee lessenseries:

Beweegdiploma 1 (leeftijd 3-4 jaar) 15 lessen geïntegreerd in de normale lessen
Beweegdiploma 2 (leeftijd 4-5 jaar) 20 lessen geïntegreerd in de normale lessen

Hoe haalt uw kind het nijntje Beweegdiploma?
De lessen voor het nijntje beweegdiploma worden aangeboden aan alle leden in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat kost het nijntje diploma?
Het lidmaatschap  van VDO-Turnlust voor de leeftijdscategorie 3 - 5 jaar bedraagt € 12,80 per maand (inclusief € 1,80 bondscontributie)
Aan het nijntje diploma zijn voor de leden van VDO-Turnlust geen kosten verbonden.

Diploma-uitreiking
De lessen serie wordt afgesloten met een feestelijke demonstratie en de uitreiking van de diploma’s, nijntje badge en beweegboek op een nog nader bekent te maken datum in mei 2018

Meer informatie

Aangesloten bij

nijntje informatie

Het Weer