VDO-Turnlust

Kom in beweging en doe mee

Selectie

Zaterdag 23 april ochtend wedstrijd

Zaterdag 23 april Turnwedstrijd met Dafne Zuiderwijk 6e divisie in Amsterdam. Was een beetje zenuwachtig maar ook wel weer relaxed! Het eerste toestel was vloer, erg mooie oefening twee goede hoge series en salto v.o. Top! Cijfer 9.85. Na vloer het toestel sprong. Twee goede en stabiele sprongen en een cijfer van 9.90. Als derde toestel brug. Helaas ging het bij dit toestel "erg slecht" (woorden Dafne) en wat waren de juryleden mild voor haar.

Lees meer...

Zaterdag 23 april middag wedstrijd

Na het mooie resultaat van vanochtend op naar de middag! Kirsten en Juliette moesten beiden turnen, Juliette op baan 1 en Kirsten op baan 2. De wedstrijd begon voor Juliette erg goed. Een mooie balkoefening en dat werd beloond met een 10.55. Helaas ging het bij Kirsten niet zo erg lekker! Twee keer gevallen maar ontzettend netjes geturnd een score van 7.85. Na de balk op naar vloer. Beide mooie oefeningen laten zien en Kirsten scoorde een 9.35 en Juliette een 10.40. Na vloer het onderdeel sprong. Juliette en Kirsten allebei goede sprongen laten zien! Kirsten scoorde een 9.65 en Juliette een 9.85. Na het onderdeel sprong het laatste toestel brug. Bij Juliette en Kirsten ging het in turnen goed en netjes.

Lees meer...

Wedstrijden Instap & Pupil 9 april Overbosch

wedstr9416

Dit zijn onze meiden die zaterdag 9 april hebben meegedaan aan de Instap & Pupil wedstrijden in Overbosch.  (Marit, Uma, Frankie, Felke, Gwen, Sara en Angel) Ze hebben heel netjes geturnd de begeleiding en wij zijn trots op jullie. Op de foto ontbreekt helaas Patricia want die was achter de schermen druk aan het overleggen over de punten.