VDO-Turnlust

Kom in beweging en doe mee

Lid Worden

Lid worden van VDO-Turnlust

Aanmelden:

Het aanmelden voor de lessen van VDO-Turnlust is eenvoudig. U gaat naar de zaal en les van uw keuze en meldt u zelf of uw kind(eren) aan bij de zaalleidster. U of uw kind kan gelijk meedoen.


Proeflessen:

Nadat u zich of uw kind heeft aangemeld kunt u tot maximaal drie gratis proeflessen volgen voordat u besluit wel of geen lid van VDO-Turnlust te worden.


Lid worden:

Wilt u of uw kind lid worden vul dan het inschrijfformulier op de site in en print dit na invulling uit. Het inschrijfformulier kunt u inleveren bij de zaalleidster. Bij het inleveren van het inschrijfformulier ontvangt u van de zaalleidster een welkoms brief met nadere informatie over het lidmaatschap.


Opzeggen:

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Wilt u het lidmaatschap beëindigen dan maakt u dat schriftelijk kenbaar per brief of per mail. De opzeg termijn is twee maanden, d.w.z. wanneer u kenbaar maakt geen lid meer te willen zijn dient u over de maand van opzeggen en de daarop volgende twee maanden contributie te betalen, ongeacht of men de les(sen) nog bezoekt of niet.


Nog even een paar verenigingsregels:

Schoenen:    Gym- of turnschoenen met “witte” zool

Haren:          Lange haren in een staart of vastgebonden

Sieraden:      Het dragen van sieraden is niet toegestaan

Leiding:        De zaalleidster(s) is (zijn) in het bezit van een licentie van de KNGU

De zaalleidster(s) en hulpleidster(s) volgen regelmatig bijscholingscursussen georganiseerd door het KNGU.
De leiding heeft het recht om personen de toegang tot de gymzaal te ontzeggen bij ongeregeldheden of contributie achterstand.

Nijntje